úterý 15. března 2016

Poslední prvními



Lidské chodidlo je mapa.
Můžete tu najít všechna zakončení energetických drah vašeho těla.
To už se ví léta.
Podobně je to i s prsty a prstíčky u nohou.

Na prstech u nohou je spousta významných bodů, co mají nebývalý vliv na správné fungování lecčeho uvnitř nás.  A jejich stimulací dochází k posilování celistvosti zdraví.
Proto si máme pravidelně prokroutit prstíky u nohou, pořádně s nimi zapohybovat. Nic neodbýt a vzít si každý prst pěkně " do parády " .Promasírovat si ho celý ze všech stran.Povytáhnout. Prokroutit. Jeden každý prst.

Všimněme si, že malé děti kroutí prsty skoro pořád.
Vitální síla je drží jednoduše pořád v permanenci, a tak pěkně prstíky zatínají a protahují a ty menší si je s oblibou i ocucávají.

Existuje skupinová  terapie, kdy si partnera pro hry a spoluvytváření  úzdravné reality, vybíráme jen podle toho, jestli se nám zalíbí jeho prsty u nohou. Je to zvláštní a důležité. Prsty prý totiž odrážejí vnitřní stav, ve kterém se člověk právě nachází. A vybrat si ho podle nohou znamená zapojit podvědomí.Člověk si partnera pro terapii vybere nikoliv podle obličeje,očí, úsměvu, barvy vlasů, ale podle svého pocitu líbí - nelíbí. Spolehlivě  vybere podle tvaru chodidla a prstů, jen to, co chce sdílet.
Někomu vyhovuje to a někomu zas eono. Někdo je i na prstech srovnaný, rovný, někdo občas " zlomený " nebo trochu pokřivený, někdo zase vykukuje z řady a někdo je zanedbaný, někdo sexy, někdo má žraločí " ploutev " a nebo" kopyto ", někdo zahýbá, někdo je jako dítě.

Pečujme si o prsty u nohou a nezapomínejme na ně, protože jsou to také naše, ač nepatrné kousky těla a přitom nesmírně důležité. Každodenní masáží se posiluje imunitní systém.

Přejme všem svým prstíkům pěkný den a večer si jich trochu všímejme, namasírujme je,prokruťme, ošetřeme krémem a kdo chce, může si je vesele přiozdobit.


Podívat se na svoje prsty u nohou stojí za to. Nic se nezapře  a hned poznáte kdo jste.
A jestli se sami sobě moc nelíbíte, tak začněte s masáží právě těch prstů,které nejsou podle vašeho gusta. Dá se proměnit mnohé. Na prstech u nohou se začne a energie se sama už rozproudí dál. Poznejte sami sebe z gruntu, od prstů u nohou, Tahle práce se vždycky vyplatí.

Prsty jsou takoví nejmenší poslední na těle.
 Tak ať jsou pro nás prvními,
Alespoň občas.

Je s nimi veselo.


Žádné komentáře:

Okomentovat