sobota 5. května 2018

O králi a o lásce

 5. května 2016 v 19.00

Tentokrát na hřišti... vypadalo to ze začátku dost jako nuda na ENTOU, protože zase bylo pod mrakem a takový lenivý odpoledne. Jenže jsme trochu foukli do mraků a sluníčko vykouklo a hnedle bylo okolo plno holek a kluků od miminka až po důchodový věk. Potkali jsme Áju s pejskem Mikim, Honzíka, Toma,Davídka a Sabinu, Pavlínku a Otíka s Anetkou. Hrálo se na schovávanou a před pikolou za pikolou a taky na vojáky.
Obíhalo se kolem tenisovýho kurtu na čas, kde velký " kluci " , jinak zvaní dědkové,nejdřív pilně kropili a lajnovali antuku a pak stejně pilně plácali a smečovali.
Zkoušelo se hrát i NA SOCHY, jenže to mrňatům zrovna moc nešlo...ta náhlá nutná nehnutí... zatím. A pak jsme si lebedili v LEBEDĚ za poslední drobný, nad kofolou. A dobrý byly i ty hranolky s kečupem ze seznamu alergenů. Matouš se zničehonic, když jsem mu přečetla nápis vedle mašinky, pokusil vytrhnout ceduli se zákazem osahávat mašinku, ale nepovedlo se mu to. Mašinku tedy aspoň odpojil od vagónku a zadělal si ruce tak, že nešly umýt ani tím voňavým jasmínovým mýdlem a pořád mu trochu páchnou uzeným. Mašinka je vlastně gril. Luky celou tu sebranku v putyce poučil, že hranolky nelze MILOVAT, když se Ela rozplývala nad talířem.... s tím, že milovat je možný pouze ženský!
A pak jsme pátrali, koho tím ten vandal myslel v nápisu na boudě, kde mají tenisti schovaný náčiní. A došli jsme k jednotný odpovědi, že myslel KRÁLE:
Tak jsme si užili zase světa, trošinku! 
Jsem grogy.
A jak je u Vás?


Žádné komentáře:

Okomentovat