čtvrtek 19. července 2012

Řekněte si MILÁČKU

Mantra, kterou se snadno naučí každý a při které si užijete moc legrace, zvláště, pokud ji budete praktikovat s někým jiným a on vám bude dávat zpětnou vazbu, jak to MILÁČKU - které říkáte sami sobě zní...jak zní jemu..
Mantru používám při prvním sezení se svými klienty a je to terapeutická pomůcka při osobnostním a spirituálním rozvoji, kterou jsem sama vymyslela.
Řekněte si - MILÁČKU - a naslouchejte, co jste právě pronesli a jak jste sami sebe jako miláčka spatřili a jak se máte rádi a pak se vylepšujte, aby to MILÁČKU bylo skutečně intenzívní a plné něhy a síly vaší lásky, obdivu, sdílení, pochopení a porozumění...pro Vás.

Je to dobrá hra a ozdravující terapie. Musí se trénovat, doporučuji každodenně. Každý den tak hned poznáte, jak to máte se vztahem k sobě samým a tedy i ke světu, k jiným lidem. Miluj bližního svého jako sebe samého vychází totiž právě ze sebeuvědomění si lásky k sobě. Pochopit tuto biblickou větu - Miluj bližního svého jako sebe samého - lze právě skrze tuto jednoduchou mantru.
Lidé většinou přijdou a vesměs hlásají všeobjímající lásku, jen k sobě samým mají dost zvláštní vztah v lásce, v upřímnosti.
V lásce k sobě nacházíme ostatní a naučit se zdravé sebelásce, mít ze sebe radost, to je ta nejobtížnější cesta k radostivosti.
Na terapii sebelásky člověk nepotřebuje terapeuta, potřebuje jen sám sebe a návod jak na to. Tak trénujte... MILÁČKU...
Naučte tuto mantru svoje děti...

Žádné komentáře:

Okomentovat